Ulkomaanmuutot | Ammattitaidolla | Pegasus Moving Oy
Siirry sisältöön

Ulkomaanmuutot

Pegasus Moving hoitaa ulkomaanmuutot varmalla osaamisella alusta loppuun yli 20 vuoden kokemuksella.

Ulkomaille muuttaminen vaatii paljon suunnittelua ja erilaisten asioiden järjestelyä. Anna siis meidän huolehtia puolestasi, että tavarasi tulevat ajoissa ehjänä perille. Näin säästyt ylimääräisiltä muuttohuolilta ja voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin ulkomaille muuttaessasi.

Räätälöitävä palvelu

Meidän valttinamme on äärimmäisen laadukas asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä palvelu ja pitkän kokemuksen tuoma osaaminen vaativistakin muuttokohteista. Olemme avustaneet tyytyväisiä asiakkaitamme lukuisissa muutoissa niin Euroopassa kuin merten ylikin. Halutessanne voimme huolehtia puolestanne kaikista muuttoon liittyvistä asioista aina pakkausmateriaaleista lähtien.

Jokainen muutto on erilainen

Ammattitaitoiset muuttomiehemme hoitavat tavaroiden kuljetuksen ja säästävät teidät raskaiden ja hankalasti liikuteltavien tavaroiden siirtelyltä. Myös herkästi hajoavat ja kallisarvoiset esineet tuovat aina oman lisähuolensa muuttaessa. Me voimme tarvittaessa tehdä mittatilaustyönä tärkeille esineillenne omat kuljetuslaatikot, jotta tavarat saadaan kuljetettua turvallisesti uuteen sijaintiinsa. Voimme myös suorittaa vanhan asuntonne muuttosiivouksen, asentaa sähkölaitteet puolestanne uuteen asuntoon, varastoida tavaraa tarpeittenne mukaan jne.

Jokainen muutto on omanlaisensa, joten ulkomaanmuutot arvioidaan ja suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti. Näin voitte olla varmoja, että huolehdimme muutossa juuri niistä asioista, joissa te kaipaatte eniten apua.

Relocation-palvelut

Tarjoamme tavanomaisten ulkomaanmuuttopalveluiden lisäksi myös Relocation-palveluita Euroopassa. Palvelun tarkoituksena on helpottaa sopeutumista uuden kotimaan tapoihin ja kulttuuriin, sillä Suomesta ulkomaille muuttaminen voi olla logistiikan lisäksi myös muilta osin haastava prosessi.

Ulkomailla on omat käytäntönsä ja tapansa, joihin tottuminen voi viedä aikaa. Esimerkiksi töiden perässä muuttaminen helpottuu huomattavasti, mikäli tietää valmiiksi hieman kohdemaan käytänteistä ja kulttuurista. Voimme siis avustaa myös näissä arjessa vastaantulevissa asioissa, jolloin uuden maan tavat tulevat nopeammin tutuiksi ja viihdytte paremmin uudessa kulttuurissa.

Meidän tavoitteenamme on hoitaa ulkomaanmuutot paremmin kuin kukaan muu, jotta asiakkaidemme muuttoprosessi ja sopeutuminen uuteen maahan sujuu mutkattomasti. Siksi tarjoamme todella laadukkaat ja kokonaisvaltaiset muuttopalvelut asiakaskohtaisesti suunniteltuna.

Mikäli kaipaat ammattitaitoista ja luotettavaa apua helpottamaan ulkomaille muuttoa, niin ota yhteyttä!

Yhteystiedot