Varastopalvelut | Pegasus Moving Oy | Vantaa
Siirry sisältöön

Varastopalvelut

Varastointipalvelut – Varastotilaa Vantaalla

Voimme myös tarjota varastointipalvelut tarpeisiinne. Pegasus Moving tarjoaa myös varastointipalvelut joustavasti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen tavaroiden säilyttämiseen.

Aidattu ja vartioitu varastointialueemme sijaitsee rauhallisella alueella Itä-Hakkilassa osoitteessa Kivipyykintie 1 – siis vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Voit huolettomin mielin jättää tavarasi meidän turvallisiin tiloihimme. Varastoalue on nykyaikaisilla turvallisuusjärjestelmillä valvottu. Varastotilat ovat lämpökontrolloitu, jotta vaihtelevat lämpötilat eivät vaurioita tavaroitasi. Varastotilat soveltuvatkin erinomaisesti esimerkiksi juuri muuttotavaroiden säilyttämiseen.

Varastotilaa erilaisiin tarpeisiin

Pitkäaikaiseen varastointiin tarjoamme 7m3 kokoisia puulaatikoita. Lyhytaikaisempaa varastoititarvetta varten voidaan käyttää perinteisiä häkkivarastoja. Tavaroiden säilytykseen voidaan käyttää myös aidatulla, vartioidulla alueella olevia 43m3 kokoisia lukittuja jalkakontteja. Kaikki varastointitilat ovat aina lukittuja.

Varastointipalvelut kattavat myös ajoneuvojen säilytyksen – voit tarvittaessa jättää autosi tai muut ajoneuvosi varastoitavaksi turvalliselle varastoalueellemme.

Mikäli siis tarvitset varastotilaa, niin ota yhteyttä. Kartoitetaan teille paras ratkaisu ja järjestetään tavaroillenne turvallinen säilytystila.

Yhteystiedot