Pakkaamalla tavarat kunnolla säästää aikaa ja hermoja siinä vaiheessa, kun tavaroita aletaan siirtämään. Siksi saat kauttamme myös kunnolliset muuttolaatikot joko omaksi tai vuokralle.

Muuttolaatikot auttavat tekemään muutosta ja tavaroiden käsittelystä helpomman. Tiedätkö tunteen, kun huteran pahvilaatikon pohja antaa periksi ja tavarat leviävät pitkin poikin? Tukevien muovilaatikoiden ansioista ei tarvitse pelätä, että joudut keräilemään tavaroitasi lattialta ja etsimään uutta, ehjää laatikkoa tilalle.

Tavarat saavat myös paremman suojan ulkoisilta kolhuilta kestävässä laatikossa. Lisäksi saman kokoiset laatikot on helpompi sijoitella muuttoauton kyytiin, jotta käytettävissä oleva tila saadaan mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettyä.

Kun ostat kerran kunnolliset laatikot, ei sinun myöskään tarvitse miettiä, mihin pakkaat tavarasi seuraavan kerran, kun on aika muuttaa. Tietenkin laatikoita voi myös käyttää säilytykseen muuton jälkeen, tai vaikka  lainata muuttohommissa olevalle kaverille. Mikäli laatikoille ei ole käyttöä, voidaan ne pinota sisäkkäin, jolloin ne eivät vie turhaa tilaa varastossa.

Tee siis itsellesi palvelus ja unohda banaanilaatikot ja muut kuluneet pahviviritykset. Tilaa meiltä kunnon laatikot muuttoon!